Anul: Sobolan de Metal > Zodia: Berbec > Decada: Scorus > Saptamana (5 - 11 Aprilie 2020): Albastru
   

“… Să nu uităm că factorul de sănătate este primordial; aşa cum constatăm referindu-ne la aspectul sănătăţii, ea nu are nici o adresă medicală. Sănătatea este apanajul educaţiei şi civilizaţiei; dacă aceasta ajunge în rezonanţă cu medicina putem să ne luăm adio de la sănătate. Traversăm cei 36 de ani ai Apocalipsului, timp destul pentru a prinde aproape toate ciclurile planetare care vor reabilita determinând reveniri, recunoaşterea cunoaşterii şi astfel Credinţa. Din acest moment ne putem considera ajunşi de unde ne putem continua evoluţia. Este simplu dacă vrem şi extrem de complicat dacă facem un scop din evoluţie; trebuie să ştim că evoluţia nu are scop, limite, contracte sau interese. Oare este atât de greu să ne dăm seama că suntem perfecţi, entităţi divine într-o suită de experienţe ale existenţei universale?

… OMUL nu poate fi definit, el fiind absolutul. Orice cuvânt după acesta din urmă face ca absolutul să nu mai fie absolut. În suita vibraţiilor, experienţa de Om se situează la un nivel similar unei copilăriei; copiii trebuie să se joace, nu să ajungă jucării, a judeca prin joc este mai simplu decât prin jucării. La fel pare să fie şi la nivelul Planetelor, ele mai sunt la o stare şi la o experienţă în care mai au destulă răbdare…
        … Suntem şi rămânem ceea ce suntem: divinitatea în diversitatea manifestărilor. Chiar dacă ne flatează, să facem totuşi un efort de a remarca maturitatea responsabilităţii. Redescoperirea descoperirii şi recunoaşterea noastră va fi reală atunci când vom înţelege cât sunt de simple aceste merite ale zeilor normali şi obişnuiţi. Drumul nu este lung, ci este doar drum, un sens.”
 
Colectia 17 _ 17 D _ Astrologia _ Ion Dumitrescu – Elta

…Totul se poate, acum sunt larg deschise posibilităţile evoluţiei individuale prin posibilitatea imaculării, a individualizării şi a spiritualizării. Ne găsim în urma unor nebănuite acumulări ce determină convertiri într-o experienţă absolută într-un moment în care lângă noi se află următorul pas sau regn cosmic: cel al Îngerilor…

 …Răbdarea, recunoaşterea, bunul-simţ ne vor ajuta să devenim ceea ce suntem într-o realitate normala şi firească. Avem o responsabilitate universală pe care trebuie să o percepem ca pe un angajament sincer şi simplu: “Oare voi putea renunţa la atâtea pentru a mă putea urma?”.

 COLECTIA 17 _ 17 E _ ASTROLOGIA ALIMENTATIEI _ ION DUMITRESCU _ ELTA UNIVERSITATE